De kleuren van mijn logo zijn zwart, rood en oranje. Die kleuren heb ik puur op gevoel gekozen. Het zwart is het zwart van de inkt: dat heeft natuurlijk te maken met mijn schrijverschap. Het rood en oranje van de aanhalingstekens vind ik warme kleuren. Ik kwam pas later achter de betekenis.

Het zwart van de inktvlek staat voor wijsheid en effici├źntie. En het geeft gevoelens van veiligheid. De kleur oranje staat voor warmte, veiligheid, passie en plezier. En dat is wat mijn werk ook is: passie en plezier. Als je van je hobby je werk kunt maken, dan hoef je nooit meer te werken!
Rood staat voor energie, moed, kracht, opwinding en warmte. En ook dat wil ik uitstralen: de moed om te gaan staan voor wie ik ben en de energie die ik daarvan krijg. Wil jij weten waar de kleuren van je logo voor staan, Nanneke? Klik!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?