WhatsApp
Telefoon

De kleuren van mijn logo – 100 blogs – dag 93

door | 01 september 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

De kleuren van mijn logo zijn zwart, rood en oranje. Die kleuren heb ik puur op gevoel gekozen. Het zwart is het zwart van de inkt: dat heeft natuurlijk te maken met mijn schrijverschap. Het rood en oranje van de aanhalingstekens vind ik warme kleuren. Ik kwam pas later achter de betekenis.

Het zwart van de inktvlek staat voor wijsheid en efficiëntie. En het geeft gevoelens van veiligheid. De kleur oranje staat voor warmte, veiligheid, passie en plezier. En dat is wat mijn werk ook is: passie en plezier. Als je van je hobby je werk kunt maken, dan hoef je nooit meer te werken!
Rood staat voor energie, moed, kracht, opwinding en warmte. En ook dat wil ik uitstralen: de moed om te gaan staan voor wie ik ben en de energie die ik daarvan krijg. Wil jij weten waar de kleuren van je logo voor staan, Nanneke? Klik!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest