Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Mijn werkplek – 100 blogs – dag 94

door | 02 september 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

IMG_4537

Het fijne van een online bedrijf, is dat je overal kunt werken waar er WiFi is. Ik werk dus vaak overal en nergens. Gelukkig heb ik wel een vaste werkplek, waar je me het meest kunt vinden. En dat is waar de WiFi automatisch verbinding maakt: thuis!

En thuis heb ik dan weer drie plekjes waar ik graag zit. De eerste plek is mijn keukentafel. De stoelen zitten echt superlekker en ik kan snel bij het koffiezetapparaat. Want dat is ook een vereiste.
De tweede plek waar ik graag zit is mijn bank. Laptop op schoot en typen. Het enige nadeel is dat ik dan vaak in slaap val door de warmte op mijn benen. Het komt vaak voor dat ik dan een uurtje later wakker wordt.

De ene helft van mijn boekenkast


Mijn werkkamer is echter het prettigst werken. Daar heb ik mijn boeken bij de hand. En daar kan ik me het beste concentreren.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest