WhatsApp
Telefoon

De kracht van visualiseren

door | 14 mei 2019 | Persoonlijk | 2 reacties

De volgende stap visualiseren

Als verhalenverteller en -schrijver, realiseer ik me de laatste tijd steeds vaker hoe belangrijk visualiseren is. Als je iets voor je kunt zien, dan is het vaak ook mogelijk. Hoe het moet, is meestal niet eens een issue. Het is er gewoon. Je kunt het zelfs bijna aanraken, je hoeft het alleen nog maar even in de realiteit te brengen. Voor mij is dat door erover te schrijven.

Dit is mij vooral heel erg duidelijk geworden sinds ik Jessica Caver Lindholm volg. Wie?

Visualiseren met Jessica Caver Lindholm

Dit is Jessica Caver Lindholm


Jessica Caver Lindholm. Zij is een Amerikaanse coach die het net even anders doet dan anderen. Ze zegt niet: “Volg deze regels en je wordt succesvol.”

Burn the rules!

Ze is net als ik eigenlijk. Ik wil het op mijn eigen manier doen. Wat voelt goed en wat voelt niet goed. Vooral aanvoelen. De regels zeggen dat je eerst mensen in een vijfdaagse challenge moet zien te krijgen. Dan moet je daarna een webinar geven waarin je je grote programma deelt en vervolgens houd je de deur tot dat grote programma maximaal zeven dagen open. Tijdens die zeven dagen stuur je dagelijks e-mails en op de laatste dag stuur je er drie tot vijf. Herkenbaar? Zo’n hele lancering van een programma duurt ongeveer zes weken en dan moet je je programma nog doen met de mensen die zich ervoor hebben ingeschreven.
Dit voelt voor mij zo tegennatuurlijk en dodelijk vermoeiend! En daarom voel ik me ook zo prettig bij JCL. Zij zegt: “Burn the rules!” Wie zegt dat het niet op een andere manier ook kan werken? Waarom zou je niet gewoon kunnen visualiseren dat het anders kan en dan ook slaagt. Als jij het kunt bedenken, dan is het voor jou ook mogelijk, want dan is het er al op een ander niveau. Je hoeft het alleen maar naar dit niveau te halen.

Daarom is visualiseren belangrijk

Sinds ik met Jessica samenwerk, gaat het steeds beter met mij. In april heb ik een supergoede maand gedraaid, eigenlijk de beste die ik ooit heb gehad qua omzet en ik heb zelfs een heel goed eerste kwartaal achter de rug. Ik moest meer btw betalen dan ik ooit heb moeten doen. Dat zegt wat. Het is ook wat mij betreft een effect van visualiseren dat ik heb geleerd van Jessica. Doe alsof het er al is en ga je ernaar gedragen. “Align yourself to that frequency,” zegt ze.
Een van de visualisaties die Jessica Caver Lindholm heeft gemaakt, is de Millionaire Mirror Visualization. Een visualisatie waar ik heel blij van word en die ik bijna dagelijks even luister voor ik ga slapen. Hij staat zelfs op mijn telefoon. Je kunt hem gewoon downloaden. Als je de visualisatie ook wil luisteren, klik dan op deze affiliate link en in ruil voor je e-mailadres krijg je direct gratis toegang tot waar ik zo ontzettend blij van word. Vind je het niks? Dan schrijf je je gewoon weer uit, maar de visualisatie blijft toegankelijk voor je.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. Juliette Martens

  Heel veel succes meis

  Antwoord
  • Martha

   Dank je wel Juliette 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest