WhatsApp
Telefoon

De planning van de kerstverhalen

door | 24 december 2019 | Verhalen | 2 reacties

Kerstverhaal

Er zijn dit jaar vier kerstverhalen ingestuurd. Natuurlijk is dit super leuk! Mijn eigen verhaal erbij is nummer vijf. Morgen zullen de verhalen op mijn blog verschijnen volgens het schema dat je verderop ziet.

Vanaf januari 2020 wil ik graag vaker verhalen op mijn blog plaatsen van jullie. Aan het begin van de maand staat er een opdracht op mijn site, die ik aan het einde van de maand zelf natuurlijk ook zal uitvoeren en ik wil jullie verhalen ook graag plaatsen en mooie stukjes en zinnen laten zien.
Als je dat leuk vindt, ben je van harte welkom om mee te doen. Het kost niets en is niet verplicht (maar je leert er wel wat van).

Het schema voor Eerste Kerstdag

 • Om 9.00 uur trappen we af met het prachtige verhaal van Liesbeth.
 • Om 11.00 uur volgt het verhaal van Irene
 • Om 13.00 uur zal het verhaal van Ali online komen
 • Om 15.00 is het verhaal van Cindy hier te lezen
 • Om 17.00 komt mijn eigen verhaal online.

De links zullen actief worden op het tijdstip van publicatie, dus als je voor dat tijdstip klikt, dan is er nog niets te zien en krijg je een foutmelding. Overigens is die foutmelding best leuk, dus kijk gerust even 😉
Veel plezier met deze verhalen en natuurlijk de allerbeste wensen voor 2020!
Update: ik was mezelf vergeten in te plannen. Deze staat nu wel online.
Update 2: Carel wilde zijn verhaal ook nog delen. Dat heb ik er nog bij gezet.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. Carel

  Als je wilt mag je mijn blog van eerste kerstdag ook wel plaatsen

  Antwoord
  • Martha

   Leuk! Doe ik!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest