Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

De toekomst ligt achter ons

door | 31 december 2012 | Bloggen, Overige | 1 reactie

De oude Grieken hadden een heel andere kijk op de toekomst dan wij. Zij stonden met hun rug naar de toekomst en keken naar het verleden. “Wat hebben we niet allemaal meegemaakt,” zeiden zij.
Onze kijk is andersom: “Wat staat ons nog allemaal te wachten” zeggen wij. Ik ben benieuwd wat de toekomst mij zal brengen. Meer bepaald 2013.
Werk
Aangezien op dit moment weer een vervangingsproject is afgelopen, ben ik benieuwd op wat voor school ik nu kom te werken. Hoe mijn nieuwe werkgever zal zijn. Natuurlijk heb ik daar zelf een flinke invloed op, maar het is toch altijd maar weer afwachten. Ook hoop ik dat ik zo af en toe eens een schrijfopdracht kan doen. Het lijkt me leuk om daar ook wat mee te verdienen, aangezien ik schrijven zeer interessant vind.
Voor Zoetermeer Actief hoop ik eveneens nuttig te kunnen zijn met in ieder geval mijn bijdrage aan Straat in beeld. Met Koninginnedag en 5 mei ben ik er in ieder geval bij om foto’s te maken van de feestvreugde in Zoetermeer. Ik zal in ieder geval aan het team een of twee workshops gaan geven over de Nederlandse spelling en interpunctie. Een leuk onderwerp voor de vakidioot die ik soms kan zijn.
Privé
Op privégebied heb ik een beslissing genomen, die mijn leven zeer ingrijpend gaat veranderen. Ik hoop daar later meer over te vertellen.
Verder heb ik nog wel wat werk te doen met betrekking tot het verwerken van mijn verleden. Overigens vind ik de foto’s die Bibi Veth gemaakt heeft van mij echt supergoed gelukt. Ze heeft daar een visual storyboard van gemaakt. Samen met nog 9 andere mensen die vroeger zijn gepest, laten we zien dat we er uiteindelijk sterker uit zijn gekomen. Powervrouwen!
Bloggen
In de laatste blogpraat van 2012 heb ik gezegd dat het me leuk leek om iedere dag te bloggen. Daar wil ik vanaf 1 januari mee  beginnen. Ik ben benieuwd of ik het volhoud. Overigens heb ik nog geen richting voor mijn blog. Het blijft voorlopig gewoon een openbaar dagboek waarin ik mijn mening zal geven over verschillende zaken. Dus toch een soort van richting.
De toekomst
Ik ben geen oude Griek, dus ik vraag: “Wat staat mij nog allemaal te wachten?” De toekomst ligt voor mij, het verleden achter mij. Net als 2012 waarvan nu de laatste twaalf uren langzaam wegtikken.
Vanaf hier, onder het gemoedelijk knallen van rotjes en ander vuurwerk, wens ik iedereen een goede jaarwisseling en veel blog- en leesplezier!
Een goed 2013 allemaal!
photo credit: Gienepien via photopin cc

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

 1. Lucia

  Ha Martha,
  Wat een mooi resultaat van Visual Storyboard. Ik had hem in deze hoedanigheid nog niet gezien, alleen de foto’s ! Wordt het nog ergens gepubliceerd?
  Je houd ons wel in spanning over je ingrijpende beslissing. Ik ben benieuwd.
  Tot in het nieuwe jaar bij Zoetermeer Actief en Tomo 🙂 !

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest