Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Terugblik 2012

door | 01 januari 2013 | Bloggen, Overige | 2 reacties

Mijn eerste blogpost van 2013 is een gelijk een terugblik op 2012. Aangezien mijn laatste blogpost van 2012 een vooruitblik op 2013 was, vind ik het wel gepast om vandaag terug te blikken. Omgekeerd evenredig noemt men dit geloof ik.
Hoewel 2012 rottige momenten heeft gekend (auto total loss, deuren opengereten aan een betonnen plantenbak, overspannen geraakt), waren er ook leuke momenten.
Het mooiste wat ik vorig jaar beleefd heb, was mijn vakantierondreis door Engeland, Wales en Schotland. Hoewel Stonehenge een teleurstelling was, heb ik enorm genoten van de omgeving, de Cottswalds, de white cliffs of Dover en de ruige landschappen van Schotland. Ik ben enorm tot rust gekomen tijdens deze vakantie, precies waar ik aan toe was.
In september heb ik mijn domeinnaam aangevraagd en ben ik serieus gaan bloggen. Ook deed ik voor het eerst mee aan #blogpraat op aanraden van @rsnijders. Ik vroeg me af op twitter welk debat ik nu weer eens zou gaan kijken, het was tenslotte verkiezingstijd, toen het antwoord kwam van Raymond waarom ik niet een keertje meedeed aan blogpraat. En ik deed mee. Sindsdien iedere week. Sommige onderwerpen liggen me meer dan andere, maar ik probeer toch altijd wat zinnigs te zeggen.
Dankzij blogpraat volg ik nu een flink aantal andere bloggers via twitter, heb ik mijn blogrol kunnen uitbreiden en voel ik mij deel van een leuke community die zeer behulpzaam is, vriendelijk en interessant.
Oktober bracht mij tranen: van verdriet en van blijdschap. Een mooiere mix is er niet. Tranen omdat het vier jaar geleden was dat mijn vader overleed.

2012

Bye bye 2012


Tranen omdat een lieve vriendin onverwacht terugkwam uit Aruba voor een paar weekjes en ik helemaal verbaasd was. Ik had haar zo gemist en dat had ik niet verwacht.
De laatste twee maanden van 2012 hebben weinig interessants gebracht, behalve dan mijn verjaardag, waar ik erg veel zin in had en een prachtige fotoserie waar ik aan heb meegewerkt, die heel heilzaam bleek.
Het is wel grappig om zo eens terug te kijken op wat je nou eigenlijk allemaal gedaan hebt in zo’n jaar. Laten we nou maar eens vooruit gaan kijken naar 2013, waarin ik in ieder geval ga proberen iedere dag te bloggen.
Dag 2012!
 
 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bye-bye my precious 2012! « Bootje.Biz - [...] nieuw jaar is weer aangebroken en geïnspireerd door het blog van een goede vriendin neem ik vandaag een kijkje terug…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest