WhatsApp
Telefoon

De wereld vergaat!

door | 20 juli 2015 | Bloggen, Overige | 1 reactie


En om precies te zijn: op 23 september 2015. Want dan zal de duivel over de aarde regeren en de hel zal buiten zijn grenzen treden om in al zijn furie los te laten op de mensen die zich niet tot het ware geloof hebben bekeerd.
Ik heb bewijzen voor mijn bewering: de laatste drie Joodse feesten vielen samen met een maansverduistering en als dat vier keer achter elkaar gebeurt, dan vergaat de wereld. [bron]
En ook staat het in Openbaringen 6:12, het laatste bijbelboek met voorspellingen van Johannes over de eindtijd. Drie van de vier maansverduisteringen vonden plaats op 15 april en 8 oktober 2014 en op 4 april 2015. De volgende vindt plaats op 28 september 2015. Tussen iedere maansverduistering zitten zes volle manen en er heeft zelfs een volledige zonsverduistering plaatsgevonden op 20 maart 2015, in het midden van de vier verduisteringen. Deze voorspelling van de eindtijd staat bekend als de ‘blood moon prophecy’.

Bah

Wat baal ik hiervan! Ik wilde nog zoveel doen: naar Denemarken voor het EK karate, mijn eigen bedrijf verder uitbouwen, ik moet nog een verhalencursus afmaken met een cursist en ik zou vanaf september cursussen WordPress en Mailchimp gaan geven aan de Leiderdorpse Volksuniversiteit. En ook privé gaat het best wel lekker! Ik geniet van mijn huisje, van mijn vrienden en familie en van iedereen die op mijn pad komt.
Precies op 23 september ook nog, de dag voor vertrek komt de duivel op aarde om de boel te verstieren. Had hij nou niet even kunnen wachten? Ik ben nog niet klaar met mijn leven, sterker nog: ik ben net weer begonnen. Kwam er net lekker in. En nog voor ik begonnen ben, moet ik al weer ophouden.
Maar ja, zo’n voorspelling kun je niet tegenspreken, want de voorspelling bestaat al jaren en er wordt al jaren naar verwezen in verschillende films en series. Zelfs de Big Bang Theory verwees ernaar heb ik me laten vertellen, want ik kijk de serie niet. En als het in de series voorkomt, dan klopt het natuurlijk.
Sinds de eerste eeuw na Christus is zo’n kwartet al 62 keer voorgekomen en een van de zes tetrades viel op de Joodse feestdagen.
O, en als het Armageddon deze keer niet doorgaat, dan komt zo’n tetrade deze eeuw nog een keer of vijf voor. Dit was namelijk de tweede van zeven (pdf). Dan kunnen we daarop wachten en kijken of de duivel dan een feestje komt vieren in deze dimensie. Party on people!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

  1. Anna

    Nee hé… en ik heb zelf ook nog zoveel te doen 🙂 😉 Leuk schrijfje, enfin… de toon is leuk 🙂

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - Aaaaaahhhhh: De wereld vergaat! http://t.co/TLPxg2lxFl
  2. Martha Pelkman (@drspee) - Save the date! 23 september 2015 http://t.co/TLPxg2lxFl

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest