Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Deel 2 Anders kijken

door | 21 juni 2013 | Overige, Persoonlijk | 2 reacties

Ik besef me dat ik het tweede deel – hier is het eerste deel – van de zesdaagse cursus van Else Kramer helemaal niet op mijn blog heb gezet. Dat ga ik bij deze nog even doen dus :). Ik doe overigens ook mee aan haar #synchroonkijken foto-gebeuren van 1-7 juli. Heb ik tenminste één week van mijn vakantie wat te doen en ik leer gelijk beter met mijn Lumix FZ-45 omgaan :).


Wat vinden jullie van de foto’s?

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

    • Martha

      Ja ik vind m echt supergaaf!

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest