Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

"Denk er nog even goed over na"

door | 08 juni 2015 | Overige, Persoonlijk | 8 reacties

ruggegraat tatoeage


“Heb je er wel goed over nagedacht?”
“Weet je het echt heel zeker?”
“Ik zou dat nooit doen!”
“Dat past toch helemaal niet bij jou?”
“Waarom laat je jezelf zo toetakelen?”
“Wat vind je moeder daarvan?”

Het waren de reacties dit weekend van mijn familie op het feit dat ik een nieuwe tattoo ging laten zetten. En wel eentje die mijn hele rug bedekt, zo ongeveer. En nu ik het wereldkundig maak, weet ik gewoon dat ik ook hier reacties ga krijgen die overeen komen met de reacties hierboven. Wellicht in andere bewoordingen.
Gek eigenlijk, dat ik het idee heb dat ik mezelf moet verantwoorden voor de keuzes die maak over mijn eigen goddelijke lichaam. Dat ga ik dus niet doen.
Maar, laat me je gerust stellen, als dat al nodig is. Ik ga niet over één nacht ijs: het idee zit al jaren in mijn hoofd en nu ga ik dat laten uitvoeren door iemand waar ik het volste vertrouwen in heb.
Beschouw dit maar gewoon als een mededeling van mij. Iets wat ik wil laten doen als versiering en waarvoor ik goedkeuring noch toestemming nodig heb. Als ik F**k me op mijn voorhoofd wil laten tatoeëren, mag je me ervan overtuigen dat ik dat beter niet kan doen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

8 Reacties

 1. Jet

  Ik ben benieuwd naar het resultaat ! Bikkel !

  Antwoord
  • Martha

   Hahaha twee sessies van vier uur each! Ik ben benieuwd 😀

   Antwoord
 2. peter pellenaars

  Haha, wordt dat deze keer een rugvullende Timon van de Lion King? Tenminste, ik meen me te herinneren van een oude #50books vraag dat je die op je enkel hebt staan.

  Antwoord
  • Martha

   Nope. Die staat op mijn linkerschouder. Deze wordt anders. Ik zal tzt een foto plaatsen. Wordt wel pas in december. Ik moet nog zo lang wachten 🙁

   Antwoord
 3. Anna

  Innige deelneming 😀 Begrijp me niet verkeerd hé, ik zeg dat niet voor wat betreft de tattoo maar 2 sessies van vier uur… jij zóoooveel liever dan ik…

  Antwoord
  • Martha

   Hahaha ja. Misschien ben ik een beetje een masochist wat dat betreft 😉

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martha Pelkman (@drspee) - "Denk er nog even goed over na" http://t.co/ZMcD5nDo7d "Vind je moeder dat wel goed?"

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest