Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Die tijd van de maand

door | 25 juni 2014 | Overige, Taal | 0 Reacties


Suggestieve titel hè? Maar ik heb wel je aandacht. Waarvoor ik je aandacht wil? Nou, ik heb een nieuwsbrief ontwikkeld die ik maximaal één keer per maand wil versturen. Niet vaker, want ik wil niet spammen, daar houd ik niet van.

Maar hé Marth, wat zit er dan in je nieuwsbrief?

Goede vraag! Dat ga ik je vertellen. Iedere maand wil ik een stukje schrijven, uitsluitend over taal, dat niet op mijn blog verschijnt. Als je het dus leuk vindt om mij te lezen, dan geeft deze nieuwsbrief je één keer per maand iets extra’s. Het kan zijn dat er taalnieuws is waar ik mijn mening over geef, maar ik zal ook lezersvragen beantwoorden in deze nieuwsbrief (dus stuur die ook in!), uitleg geven over een spreekwoord of verklaren waar een woord vandaan komt.
Kleine stukjes tekst, die je binnen een minuut of twee hebt gelezen op de laatste vrijdag van de maand. Aankomende vrijdag zal de allereerste nieuwsbrief verschijnen. Wil je die ook in je mailbox krijgen? Schrijf je dan via op mijn website. Aan de rechterkant van deze post vind je het inschrijvingsformulier. Als je je hebt ingeschreven, krijg je een mail ter bevestiging. Dit kan even duren, maar als je hem na 24 uur nog niet hebt, kijk dan eerst even in je spambox.
Hopelijk zie ik je vrijdag bij mijn eerste nieuwsbrief!
 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest