Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Een nieuwe look

door | 12 maart 2013 | Bloggen, Overige | 3 reacties

De laatste anderhalf uur ongeveer ben ik bezig geweest met het uitzoeken van een nieuw blogthema. Ik wilde graag iets wat rustiger was, minder kleuren en meer mogelijkheden gaf. Ik voel me namelijk iets vertrouwder met WordPress en vond dat ik best wel wat mocht gaan customizen.
Omdat ik het toch niet helemaal vertrouwde, heb ik eerst maar een maintenance plugin gedownload, met dank aan @Leonieke:

Waarom pas ik mijn thema aan? Gisteren was het #blogpraat thema je blogdesign. Tja, en dan ga je toch een beetje twijfelen. En bovendien was ik er weer eens aan toe.
Nu is het aan jullie, lieve lezers. Missen jullie nog iets? Wat vinden jullie van mijn nieuwe lay? Bitch please, maar niet te hard… 😉
photo credit: Tony Fischer Photography via photopin cc

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Debbie Peteri

  Ik ben zelf niet zo’n voorstander van 3 kolommen. Dan ben ik te snel afgeleid en krijgen je blogs te weinig aandacht. De bovenkant, je header, vind ik wel mooi rustig en toch ook veelzeggend. Wat vind je er zelf eigenlijk van? En verder geen FB of Google + accounts?

  Antwoord
 2. drspee

  Ik heb wel FB en Google+. Ik weet alleen niet zo goed wat ik met Google+ moet. Die snap ik nog niet zo goed.
  Ik vind mijn lay-out echt lekker strak. Door mijn blog links te plaatsen en de twee kolommen rechts, probeer ik wel de focus op het blog te leggen. Mocht er meer commentaar komen op de twee kolommen, dan maak ik er eentje van ;).

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest