Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

30 foto's: foto 1 Favoriete eten

door | 11 maart 2013 | Overige, Persoonlijk | 3 reacties

Geïnspireerd door MissArtemis leek het me leuk om ook een fotoprojectje te doen. Ik heb twee jaar geleden een camera gekocht, maar ik vind dat ik hem te weinig gebruik. Dus vandaar dit project, zodat ik wat meer over mijn camera leer.

Patat en saté

 

Wat mijn favoriete eten is, is afhankelijk van mijn bui. Soms heb ik zin in zeer ongezond. Dan eet ik bijvoorbeeld een patatje met saté bij de Ikea. Heerlijk. Overigens at ik twee jaar geleden de Zweedse balletjes. Daar kreeg ik echt een beetje last van. Misschien zat er toen al paardenvlees in?

 
Scones

In Engeland at ik voor het eerst de originele scones, met clotted cream en jam. Ik zat daar in een prachtige zaal in Bath, bij de baden, met een strijkje en een wachttijd. We gingen gewoon zitten, maar toen we vroegen of we mochten bestellen, kregen we een tegenvraag: “Have you been seated?” Eh, nee dus. Toen moesten we weer opstaan en wachten tot ons een tafel werd aangewezen. Scones dus.

 

In 2011 maakte ik tijdens een vrijgezellenfeestje een eigen taart met prachtige versiering en marsepein. Taartenbakker

Heel leuk om te doen. Een stukje taart vind ik altijd wel lekker! En deze was erg lekker, want zelf gemaakt :).

En het resultaat:

taart

PS: sorry voor de witregels. Het kon niet anders vanwege de foto’s.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. miss artemis

  Wat leuk dat ik mensen inspireer 🙂
  Ideaal ook voor de maandag avond. Als je zo druk bent met blogpraten dat echt bloggen er nog wel eens bij in wil schieten.

  Antwoord
 2. Linda Kwakernaat

  Lol witregels …
  Is toch jouw blog meis!
  Ik probeer meestal op dinsdag een fotomoment te plaatsen,

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest