Het foutste cadeau dat ik ooit kreeg, kan ik me gelukkig niet meer herinneren. Tenminste, ik denk dat het gelukkig is, want een fout cadeau is natuurlijk niet leuk om te krijgen. Het laatste decennium krijg ik steeds cadeaus waar ik wat aan heb, dus dat is erg prettig.

Soms kreeg ik wel eens een luchtje waarvan ik dacht: “Dat stinkt!” Meestal gaf ik het dan aan mijn moeder die het wel lekker vond ruiken. Op het moment zelf liet ik natuurlijk niets merken. “Hmmm lekker!” loog ik tegen de gulle gever.
Tegenwoordig krijg ik vaak cadeaubonnen die ik zelf mag uitgeven. Ik vraag vaak boekenbonnen, zodat ik mijn eigen cadeautjes kan kopen. Daar word ik namelijk erg blij van. Overigens is een scheurkalender altijd erg welkom. Voor mijn veertigste verjaardag vorig jaar kreeg ik er twee: de Loesje scheurkalender en die van Lidewijde Paris. Twee schoten in de roos.
unsplash-logoJess Watters

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?