Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Mijn ideale vakantie – 100 blogs – dag 48

door | 18 juli 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

9D212C6F-089B-4CBE-8A8B-536F1C828F00

“Een spa rood met citroen, graag.” De ober glimlacht zijn witte tanden bloot (cliché) en draait zich om. Door mijn spiegelzonnebril gluur ik stiekem nog even naar de strakgespannen witte pantalon (nog een cliché) en stort me dan weer op mijn ereader terwijl op de achtergrond de oceaan zachtjes op het strand klotst (en weer een cliché).

Ondanks alle clichés is dit wel hoe ik een paar dagen van mijn ideale vakantie zie. Een lekker zonnetje, graad of vijfentwintig, cool briesje en een leuke ober die de drankjes brengt. Palmbomen en helder blauw water aan een wit strand.
Overigens vind ik dit maar een paar dagen ideaal hoor. Daarna wil ik graag wat zien. Zo deed ik het ook op Curacao vorig jaar: middagje strand en daarna wat zien van het eiland. Ik vond dat heerlijk. Ik heb geluierd, cultureel gedaan en ook nog wat gezien van het eiland. Ideaal!
Eigen foto

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest