WhatsApp
Telefoon

Het oog op gisteren

door | 29 januari 2019 | Persoonlijk | 2 reacties

Op maandag 28 januari werd ik gemaild. Twee seconden daarna had ik het mobiele nummer ingetoetst in mijn telefoon en hing ik aan de telefoon met een redacteur van het goed beluisterde en hoog gewaardeerde programma Met het oog op morgen. Of ik een interview wilde doen over pesten op de werkvloer en welke impact dat heeft…

Ja hoor, dat wilde ik wel. Gisterenavond stapte ik om half tien in mijn paarse panda en reed naar Hilversum, Noord-Holland. Grappig dat je dan door drie provincies mag rijden: Zuid-Holland, Utrecht en een stukje Noord-Holland. Om tien voor half elf stond ik keurig voor de slagboom. Ik drukte op het knopje en kreeg te horen dat links achter mij de slagboom open ging. Ik stond voor de slagboom voor het in- en uitladen.

Een kijkje in de nieuwskeuken

Daarna mocht ik mee naar de studio. Het NOS-gebouw is best heel groot. Ik herinnerde mij de gijzelingsactie van een tijdje geleden, met het meest spannende testbeeld ever, en ik vroeg me af waar dat nu precies had plaatsgevonden. Ik kreeg antwoord en mocht even binnenkijken. Het was een kleine studio, waar alleen de nieuwslezer(es) van dienst de middag journaals doet. Mooi inkijkje in de nieuwskeuken!
Het interview zelf was snel voorbij. Ik mocht mijn verhaal doen, reageerde nog een keer op de man van het CNV, meneer Prins, en toen kwam de laatste vraag alweer. Ik kreeg een hand en mocht naar huis. Hier kun je het interview terugkijken en -luisteren.

Wil je mijn boek kopen? Ga dan naar mijn webshop.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. alimolenaar

  Dat heb je goed gedaan, ben trots op je 🙂

  Antwoord
  • Martha

   Dank je wel Ali 😀

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest