Nu zou je natuurlijk denken: mijn mobiel! Maar helaas, mis gegokt. Ik kan namelijk best zonder mijn mobiele telefoon. Maar waar ik niet zonder kan, dat zal ik je vertellen, Nanneke.

Ik heb al een paar keer mijn mobiel thuis laten liggen en ik werd er niet slechter van. Sterker nog, het was wel lekker rustig! En als ik dan thuis kwam, van weggeweest, dan had ik niet eens zo heel veel gemist. Ik kan ook rustig een halve dag niet op die telefoon kijken. Zeker als ik me moet concentreren. Hij ligt gewoon naast me.
Het belangrijkste op dit moment is mijn Apple Watch. Zonder ga ik de deur niet uit. Niet alleen omdat ik erop kan zien hoe laat het is, maar ook omdat ik ermee bijhoud hoeveel ik beweeg. Het is mijn geheugensteuntje voor mijn dagelijkse beweging: ieder uur even staan en een minuut bewegen. Ik, bureauslavin.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?