Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Mijn favoriete boek en film – 100 blogs – dag 80

door | 19 augustus 2018 | Persoonlijk | 3 reacties

the subtle art of not giving a fuck

Laat ik beginnen met een van mijn favoriete films, Nanneke, en dat is Pride & Prejudice. De versie met Keira Knightley. De sfeer, de sterke vrouwen die in het verhaal zitten en het prachtige liefdesverhaal raken me iedere keer opnieuw.

Mijn favoriete boek is wat lastiger. Ik heb in mijn leven flink wat boeken gelezen. Op Goodreads houd ik het bij, maar ik ben er vast veel vergeten op te schrijven daar.
Tegenwoordig heb ik ook wat last van beroepsdeformatie bij het lezen van fictie: ik kijk naar de opbouw, de beschrijvingen, de spanningsboog en de karakterontwikkeling en alles wat er bij een fictief verhaal komt kijken. Daarom kies ik in dit geval voor een managementboek: The subtle art of not giving a f*ck van Mark Manson. De reden is de subtiliteit van de titel, de humor en de boodschap: falen is leren en leren is groeien. Ga falen en groei!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Harme van Kamp

  Boek ken ik niet, film idd geweldig.
  Dat sterretje in de titel bij het woord FUCK vind ik wel raar. Waarom staat dat daar?

  Antwoord
  • Martha

   Snap ik, maar Amerikaans he. Dan mag je geen FUCK zeggen. Ik kan natuurlijk zeggen dat ik mijn blog een beetje kuis wil houden, maar dat is bullshit 😉

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest