Ik kan niet geloven dat ik al weer thuis ben. Na een week in Portugal te zijn geweest, ben ik vannacht om 3 uur teruggekomen. Het is fijn om weer thuis te zijn. Ik heb overigens wel veel gezien, dus ik doe even een impressie.

Maandag: korte overview van Braga
Dinsdag: middag Braga met veel cultuur en kerken snuiven
Woensdag: dagje bij het huis en het zwembad
Donderdag: registreren, wegen en laatste centrale training voor de wedstrijden
Vrijdag: kata-wedstrijd, zesde plaats behaald in een heel sterk deelnemersveld
Zaterdag: kumite-wedstrijd, vierde plaats behaald
Zondag: wedstrijden gekeken van clubmaatjes en landgenoten
Maandag: Tas inpakken en Bom Jesus kathedraal bekeken en vlucht terug
Ik kan overigens ook niet geloven, Nanneke, dat het al weer bijna augustus is. En ik kan ook niet geloven dat ik vandaag zo’n enorme berg wasgoed moet gaan wegwerken. En daar heb ik echt een hekel aan: de was doen.

1 Reactie

  1. Harme van Kamp

    Braga is mooi, ik was er vorig jaar juni. En ik was nooit, koop altijd wegwerpkleding

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?