WhatsApp
Telefoon

Wat nog geen klant weet – 100 blogs – dag 60

door | 30 juli 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Structuur van je boek en reviews

Nanneke vraagt waar ik nu aan werk, wat nog geen enkele klant weet. Geen idee of ik dat al wil onthullen… Maar misschien wil ik wel een tipje doen.

Vooruit. In september begint de cursus Structuur van je boek weer. Dit is een voorloper op de grote cursus die ik aan het opzetten ben. De grote cursus wordt een jaarprogramma met alle ins en outs van hoe je een boek moet schrijven, een fictie boek wel te verstaan.
Daarnaast ben ik natuurlijk ook bezig met het opzetten van mijn andere programma voor de verwerking van vervelende herinneringen door creatief schrijven. Dat jaarprogramma is een uitvloeisel van het creatief schrijven programma.
Wil jij deelnemen aan Structuur van je boek? Super leuk! Je kunt je inschrijven via dit formulier!
Je leert over: het plot, je personages en het plot, begin, midden en einde van je verhaal. Inschrijven verplicht je tot niets: klik!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest