Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Ik realiseerde me iets

door | 01 januari 2016 | Inzichten, Overige | 2 reacties

Ik hoef helemaal geen doorwrochte verhalen en betogen van meer dan 300 woorden te plaatsen. Ik kan gewoon volstaan met een verhaaltje over wat ik heb meegemaakt, wat ik heb gedaan en wat ik voor inzichten heb opgedaan op een dag.
En dat hoeft helemaal wereldschokkend of uniek of breaking news te zijn. Het hoeft alleen maar van mij te zijn. En zo kan ik dat bloggen wel volhouden iedere dag.
Dank je wel Elja, voor dit inzicht dankzij jouw blogposts over de makkelijke weg naar geluk en iedere dag bloggen, dat ik pas vanochtend in mijn bed las en dat pas nu geland is. Top.
En stiekem kwam het eigenlijk door de kringen onder je ogen. Een kort blog over vier kerstdiners. Helemaal geen 300 woorden en toch leuk om te lezen.
Kortom, I’m gonna kill my darlings en ga proberen iedere dag een inzicht, gebeurtenis of mooi plaatje te posten. Ik heb die WordPress app toch zeker niet voor niets?

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. Nicole

  Mooi dat zij je dat inzicht heeft gegeven… Juist die kleine persoonlijke dingen maken het juist uniek, grappig eigenlijk 😉

  Antwoord
 2. Elja

  GOGOGO! (Zo lang je het leuk vindt, is het goed!)

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martha Pelkman (@drspee) - Ik realiseerde me iets https://t.co/H6Q8PVsEwN dankzij @elja1op1. Tnx Elja!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest