Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Ik schrijf, omdat… – 100 blogs – dag 97

door | 05 september 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

redenen om te schrijven

… ik niets anders weet. Dat klinkt dramatischer dan het is, maar ik bedoel dit: al van kleins af aan vond ik het leukste vak op school opstellen schrijven. Verhalen verzinnen, korte verhalen schrijven, schrijven is mijn passie. Dat ik nu pas een boek schrijf, is natuurlijk absurd.

Ik had geen dagboek, ik had geen schriftje waar ik verhalen in schreef, maar ik speelde altijd al verhaaltjes met de barbies. Door alle omstandigheden op school en in de buurt heb ik nooit echt durven schrijven. Ik was veel te bang dat het naar buiten kwam. Tijdens mijn studententijd heb ik me nog een tijdje aan de poëzie gewaagd, maar dat was toch niet helemaal mijn ding.
In 2011 ontdekte ik het bloggen. Toen begonnen de verhalen. Eerst nog heel klein en informatief, maar vanaf 2013 begon ik met korte verhalen. En nu wil ik niet meer anders: ik kan niet meer zonder schrijven.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest