Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Het leukste aan mijn werk – 100 blogs – dag 96

door | 04 september 2018 | Persoonlijk | 2 reacties

vectorstock_1935278

Wat ik allerleukste vind aan mijn werk, is de afwisseling. Ik mag aan websites prutsen, ik mag teksten schrijven en vertalen en ik mag mensen begeleiden bij hun schrijftraject. Is dat niet geweldig? Zo zat ik gisterenmiddag met mijn compagnon te overleggen over websites en weggevers en was ik vannacht heel ergens anders!

Als je nu denkt: “Hey, Martha, teveel info! Ik wil helemaal niet weten wat je hebt gedaan vannacht!” dan heb je het mis. Jij wil echt weten wat ik heb gedaan vannacht! Ik mocht namelijk vertellen over mijn pestverleden en mijn boek #ikbengepest op NPO Radio 1 bij Dit is de nacht. En dat was natuurlijk echt ontzettend mooi om te doen!
Het was een heuse belevenis om achter zo’n microfoon te staan en daar te vertellen wat mij is overkomen, wat voor impact dat nu nog op mijn leven heeft. Het was echt een mooie ervaring vannacht!
Luister terug:
Deel 1

en Deel 2

Boek kopen? Tot 24 november betaal je slechts 17,50, daarna is het boek 20 euro. Kijk hier en reserveer jouw exemplaar!
(En ja: deze keer iets meer dan 150 woorden: 185 om precies te zijn.)

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

  1. Harme van Kamp

    Bijzonder om te horen (heb het nog niet helemaal beluisterd) en leuk om je stem te horen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest