WhatsApp
Telefoon

Insomnia – verhaal ingeleverd

door | 19 april 2014 | Overige, Verhalen | 5 reacties


Dat is wat ik las bij Carel DeMari en Cindy Stegink. Beiden hebben deze week, net als ik, hun verhaal ingeleverd voor de verhalenwedstrijd van Uitgeverij LetterRijn. En dat vind ik spannend. Ik vind beiden namelijk heel goede verhalenschrijvers en ik heb dus flinke concurrentie voor opname in de bundel. Want dat is de prijs die je kunt winnen: je verhaal wordt opgenomen in een bundel met alle andere winnaars die in het najaar zal worden uitgegeven.
Overigens verwacht ik niet dat ik gelijk bij mijn eerste wedstrijd wordt opgenomen in een bundel. Dat zou wel heel tof zijn, maar dan kan ik niets meer leren. Ik zou het al gaaf vinden als ik op de longlist kom!

Gelukkig heb ik er zelf geen insomnia van opgelopen

Van het schrijven van mijn verhaal, bedoel ik. Het verhaal vormde zich in mijn hoofd en ik wist uiteindelijk hoe het moest aflopen….

Ik ga niets over mijn verhaal zeggen, zelfs de titel ga ik niet verraden. Dat heb ik van Carel: die doet dat ook niet. En Cindy ook niet. Maar als mijn verhaal niet wordt uitgekozen, dan zal ik het hier publiceren. Alle 1982 woorden en dan wens ik jullie veel leesplezier toe.
Ik moet nog tot 15 juni wachten tot ik te horen krijg of ik op de longlist sta, die lijst bestaat uit dertig tot zeventig titels. Daarna wordt een shortlist gemaakt van ongeveer dertig titels. Als je op de shortlist staat, dan krijg je een juryrapport over je schrijfsel. Dat lijkt me al heel gaaf. Die shortlist wordt op 30 juli bekend gemaakt. We hebben dus nog wat spannende weken voor de boeg!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

5 Reacties

 1. Cin

  blijf uitgaan van de kracht,kwaliteit en zeggenschap van je eigen verhaal.Maakt niet uit wie er mee doet, dat zal uiteindelijk overeind blijven. Of je de bundel nou wel of niet haalt.
  En natuurlijk heel erg bedankt voor het compliment. Ik voel mij zeer vereerd.

  Antwoord
  • Martha

   Ik moet zeggen dat ik best tevreden ben over mijn verhaal :). En hoewel ik het heel leuk zou vinden als ik de bundel haal, neemt dat niet weg dat ik mijn verhaal erg goed gelukt vind en ik al heel blij ben dat ik het heb geschreven en ingeleverd!

   Antwoord
 2. carel

  die concurrentie is veel groter, er zijn meer dan 160 inzendingen. Maar leuk dat je ook mee doet, ik ben benieuwd naar je verhaal en zal geduld betrachten (ik moet wel). Cin en ik hebben beide zijden van de medaille gezien, meegedaan en de eindstreep niet gehaald.

  Antwoord
  • Martha

   Ja dat is een groot aantal inzendingen! Maar van jullie weet ik dat jullie meedoen, dus vandaar :-).

   Antwoord
 3. carel

  en natuurlijk bedankt voor het compliment

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest