WhatsApp
Telefoon

Je bent lief

door | 13 februari 2017 | Overige, Persoonlijk | 1 reactie

Omdat het morgen alweer Valentijnsdag is en al die postzakken met liefdesbrieven voor mij de postbode weer een hernia gaan bezorgen, dacht ik alvast een bedankbrief te schrijven aan mijn vele aanbidders die de moeite hebben genomen om mij een kaartje te sturen. En dan zwijg ik ook nog even over de cadeautjes, Forever Friends beertjes en chocola die morgen op de stoep staan voor mij.

Beste anoniempjes,
Graag wil ik jullie bedanken (nooit je brief met ‘Ik’ beginnen, Martha) voor alle bloemen, kaarten, cadeaus, chocolade, bonbons, beertjes en andere Valentijnscadeaus die jullie mij hebben gestuurd. Natuurlijk zou ik jullie graag allemaal een date gunnen in mijn goddelijke aanwezigheid, maar dan moet ik er natuurlijk eerst achterkomen wie jullie zijn. Je kunt dus beter nog even je naam meesturen of een foto.
En als jullie er een beetje appetijtelijk uit zien (sixpack is een must) dan ben ik de beroerdste niet. Dan vind ik het niet erg om een tweede date met jullie aan te gaan. Bovendien is die tweede date natuurlijk aan regels gebonden: jullie betalen, jullie gedragen je als de perfect gentleman en jullie brengen mij netjes thuis bij de voordeur.
Mocht je in aanmerking komen voor een derde date, dan heb je het goed gedaan. Dan heb je indruk gemaakt op mij. Dan ben je door mijn goddelijke aura heen gebroken en heb je een snaar in mijn ziel geraakt. Degene die het tot deze trede te komen, mag zich verheugen op een goddelijke hand ten afscheid, waarbij diegene zich dan voorzichtig over mijn vingertoppen buigt en daar een vlinderlichte kus op plaatst.
Haal je dan date vier, prijs je dan maar gelukkig. Deze goddelijke high maintenance powervrouw is dan geneigd om te zeggen aan het einde van de date: “Je kan ermee door.”

Goddelijke groet,
Martha
 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

  1. careldem

    Kansloos, ik dan. Mijn sixpack jaren geleden ingeruild voor een chique embonpoint.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest