WhatsApp
Telefoon

Mijn grootste wens – 100 blogs – dag 43

door | 13 juli 2018 | Persoonlijk | 3 reacties

Het is 2023. Ik sta op het balkon van mijn flat. Rustig staar ik in de verte. Een bliepje op mijn telefoon vertelt me dat ik een nieuwe inschrijver heb op mijn online programma. Mijn telefoon is nog niet stil geweest sinds vanochtend. Dit is het eerste jaar dat ik met mijn online programma een miljoen euro verdien.

Maar dat is niet mijn grootste wens. Mijn grootste wens is dat pesten de wereld uit gaat. Door mijn eerste boek #ikbengepest kwam het besef dat pesten heel veel impact kan hebben op mensen. Nu ben ik spreker op events en word ik gevraagd om deel te nemen bij het schrijven van anti-pestprotocollen.
Inmiddels heb ik ook een boek geschreven over hoe leraren pesten kunnen herkennen op scholen en hoe ze daarmee om moeten gaan in de klas. Door mijn inspanningen is pesten nu echt op de kaart gezet. Dit is mijn droomwens.
unsplash-logoSarah Mak

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Harme van Kamp

  Wel grappig dat je toch eerst de wens opschrijft die niet je grootste wens is.

  Antwoord
  • Martha

   Ja, je hebt gelijk. Ik moest iets hebben waar ik mijn verhaal aan kon ophangen. Een soort toekomst visie, maar misschien is het niet helemaal uit de verf gekomen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest