Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Mijn ochtendroutine… – 100 blogs – dag 11

door | 11 juni 2018 | Persoonlijk | 4 reacties

brooke-lark-203839-unsplash

Normaal gesproken is dit mijn ochtendroutine: wekker, wekker uitzetten, nog een keertje omdraaien, wekker, uitzetten, omdraaien. Opstaan, koffieapparaat aanzetten, muesli in een kommetje doen en yoghurt erop schenken. Maar vanochtend was het anders.

Vanochtend werd ik iets vrolijker dan anders wakker; ik wist alleen nog niet waarom. Ik heb vaak een ochtendhumeur ‘s ochtends maar als je mij bovenstaande routine laat uitvoeren, dan ben ik er vrij snel vanaf.
Maar vandaag iets vrolijker. Pas aan het einde van de ochtend begreep ik waarom ik vrolijker was. DrsPee is jarig! Vandaag viert mijn bedrijf haar vierjarig bestaan. Het is dus tijd voor een feestje. En hoe kan ik dat nou vieren zodat jullie ook leuk kunnen meeprofiteren?
*Denkt na…*
We maken er een feestweek van. Tot 18 juni 2018 mag je de basiscursus Verhalen schrijven kopen voor €40! Dat is bijna 50% goedkoper. En zo geven we elkaar een mooi cadeautje. Lang zal DrsPee leven!
unsplash-logoBrooke Lark

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

 1. Wendy

  Hartelijk gefeliciteeeeerd Mart!!

  Antwoord
 2. Harme van Kamp

  Heel erg gefeliciteerd Drs!!!
  Je cadeau is een lief idee, maar ik zal er geen gebruik van maken.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest