Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Wat irriteert mij aan anderen? – 100 blogs – dag 12

door | 12 juni 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

misantroop

Ik ben een misantroop. Ik haat mensen. Alles aan mensen ergert me. Jullie zijn luidruchtig, stinken en jullie zijn egoïstisch. Alles draait om jullie. Er is geen ruimte voor anderen. Voor erkenning, voor een schouderklopje, voor aardigheid of liefde. Alles irriteert mij.

Mensen zijn ook vaak dodelijk vermoeiend. Altijd bezig om mij onderuit te halen. Ze zeiden dat ik het niet kon, dat ik het niet zou redden. Ze verzonnen fake news om mij in een kwaad daglicht te stellen. Het zal niet lukken.
Maar ik heb een plan. Een plan voor jullie. Een plan dat ervoor zorgt dat mensen meer om mij gaan geven. Dat ik meer op de voorgrond kom, dat ik de belangrijkste word. Want ik ben echt de belangrijkste mens op de wereld. En dat zullen jullie gaan meemaken! Let op mijn woorden. It’s gonna be awesome!
Kom maar bij mij, lieve mensjes. Ik cofveve niet.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest