Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Mooie beelden

door | 14 februari 2011 | Overige, Persoonlijk | 0 Reacties

Afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste klas als opdracht gegeven om een liefdesbrief te schrijven. Nadat ik ze uitgelegd had hoe ze dat het beste konden aanpakken (veel overdrijven, mooie vergelijkingen verzinnen), gingen ze aan de slag. Ik geloof dat ze de opdracht wel heel leuk vonden om te doen.
Vanavond heb ik de brieven nagekeken. Ik heb een paar mooie beelden gelezen, die ik jullie niet wil onthouden en waar ik stiekem hartelijk om heb moeten lachen.
Het eerste beeld had ik al op Twitter gemeld: een leerling die het nodig vond om de groene ogen van zijn “geliefde” te vergelijken met radioactief slijk op een vuilnisbelt. Ik geloof niet dat meisjesharten hier sneller van gaan kloppen.
Een tweede beeld wat ik wel origineel vond, alhoewel ik het niet helemaal begreep: “Je ogen zijn zo mooi, dat de oceaan er jaloers op wordt.” Gesteld al dat de oceaan gevoelens als jaloezie kent, denk ik dat ik uit dit beeld moet begrijpen dat de ogen van het desbetreffende meisje of prachtig blauw zijn (Bounty-eiland) of onbestemd groen (Noordzee).
Een laatste beeld dat een van de meiden schreef, vond ik interessant. Ze schreef: “Ik druk mijn gevoelens hier uit.” Als een sigaret misschien?
Als we het dan toch over mooie beelden hebben. Gisteren hoorde ik op de radio een prachtig beeld voorbij komen in het liedje Bitch. “I’m a goddess on my knees”. Lijkt me prachtig om Aphrodite eens voor mij te zien knielen. Dat is ze me wel verschuldigd ;).

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest