WhatsApp
Telefoon

Nieuw jaar, nieuwe blogs, nieuwe One Stop Schrijver Shop

door | 01 januari 2020 | Bloggen | 2 reacties

Ontsnappen aan de realiteit met een boek, one stop schrijver shop

Sta er even bij stil: dit is de eerste dag van een nieuwe maand, een nieuw jaar én een nieuw decennium. Zo’n eerste dag is er altijd een van nieuwe kansen die we kunnen grijpen. Voor mij betekent dat de lancering van mijn One Stop Schrijver Shop en de introductie van een paar nieuwe terugkerende blogs dit jaar.

Ik ben nooit iemand geweest die lange termijndoelen stelt. Of überhaupt dingen plant. Ik heb gemerkt dat ik misschien toch iets meer planning moet gaan toepassen om echt impact te gaan maken en mensen te bereiken die ik mag gaan begeleiden bij het schrijven van hun boek.

Officiële lancering van de One Stop Schrijver Shop (OSSS)

De wat? De One Stop Schrijver Shop. Hierin komt alles bij elkaar om jou te begeleiden bij het schrijven van je boek en je te helpen bij de verkoop van je boek. In een programma van een jaar gaan we aan de slag met alles wat je nodig hebt om nu echt dat boek volgend jaar in je handen te houden. Smoesjes als: ik kan niet schrijven, ik heb geen tijd en ik ben te oud zijn nu echt verleden tijd!
Iedere maand krijg je een nieuwe module met allemaal mooie tips, inspirerende opdrachten en informatie over de verschillende onderdelen die komen kijken bij het schrijven van een boek. En als je dan na een jaar eenmaal de eerste versie af hebt, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden voor publicatie via een uitgever of in eigen beheer. Ik maak een website waar jij je boek kunt verkopen en ook daar help ik je bij met interessante masterclasses die je altijd kunt blijven kijken. Wil je meer weten over OSSS? Kijk dan even op deze pagina.

Nieuwe blogs

Vorig decennium heb ik een aantal blogs geschreven waarin je mee kon schrijven met een woord, ben ik met spreekwoorden, grammatica en spelling bezig geweest en ik schreef af en toe boekreviews.
Dat gaat ook een beetje veranderen. Ik ga nu iedere maand een boekreview doen. In de boekreviews ga ik zowel fictieboeken als managementboeken bespreken. Ook zal iedere maand een schrijfles van Stephen King’s On writing delen, waarmee jij je voordeel kan doen
En er is meer! Hoe lijkt het je als er iedere maand een schrijf-prompt komt? Een schrijf-prompt is een voorzet voor het schrijven van een verhaal. Je kunt dus iedere maand aan het begin van de maand een nieuwe schrijfopdracht op mijn site vinden en aan het einde van de maand, zal ik je verhaal delen met jouw toestemming natuurlijk waarbij ik je van tips en tricks voorzie om iets meer impact te krijgen in je tekst. Lijkt je dat leuk? Laat het me weten in de reacties!

Er gaat dus wat veranderen, maar er blijft ook

Natuurlijk blijf ik ook zelf verhalen schrijven en delen met jou. Ik blijf uiteraard ook websites maken en hosten en ik ga nog steeds teksten nakijken en vertalen naar het Engels en omgekeerd. In mijn blogs zal de focus toch echt meer komen te liggen op verhalen en teksten schrijven.
Ik ben erg nieuwsgierig naar wat jij van deze veranderingen vindt. Ik vind het superspannend, maar ik heb er ook heel veel zin in en energie voor. Dit wordt mijn jaar en het jaar van jouw boek!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. carel de mari

  ik ben benieuwd! en kom maar op met je eerste schrijfopdracht maar maak het niet te ingewikkeld, ik heb ruimte nodig 😉

  Antwoord
  • Martha

   Dank voor je reactie! Dat zal ik doen Carel, niet te moeilijk.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest