Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Nu wil ik weten waarom – 100 blogs – dag 51

door | 21 juli 2018 | Persoonlijk | 1 reactie

hekel aan roddelen en achterklap en politiek correct schrijven

Nu wil ik weten waarom de aarde rond is en niet plat. Waarom elfjes en feeën en kabouters niet bestaan. Waarom sprookjes alleen maar sprookjes zijn. En waarom we niet wat aardiger voor elkaar kunnen zijn.

Ik ben nu bezig met de interviews voor mijn boek #ikbengepest en de rottigheid die kinderen met elkaar uithalen is hartverscheurend. Naroepen, credits niet geven voor het gedane werk en sterker nog zelf opeisen terwijl je niets gedaan hebt, spullen vernielen en ga zo maar door. En dan noem ik nog niet eens de ergste dingen.
Wat ik nog veel erger vind, is dat toen ik opgroeide (en dat hoorde ik nu weer) leraren deden alsof hun neus bloedde. Pesten, nee, dat bestond niet. Niet op deze school. Of: je zal zelf heus ook wel iets gedaan hebben. Pesten was gezond, het hoort erbij, je werd er sterker van. Ja, na veel therapie pas.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

  1. Harme van Kamp

    Er is volgens mij een groot verschil tussen pesten en plagen, al denk ik dat tegenwoordig pesten de boventoon voert.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest