Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Het ideale feest – 100 blogs – dag 50

door | 20 juli 2018 | Persoonlijk | 1 reactie

kelsey-chance-575535-unsplash

Nanneke! We zijn op de helft! Dat is wel een feest waard! Een kleintje, want we zijn er nog niet. Maar wel een feestje. Het ideale feest? Dat doen we als we hem afronden! Maar hoe zou dat er voor mij uitzien?


De meeste feestjes waar ik ben, zijn zitfeestjes: iedereen zit netjes op een stoel of op de bank en er wordt beschaafd geconverseerd over de belangrijkste onderwerpen. Dat wil zeggen: politiek, ziekte en dood. Ook tv-programma’s worden uitgebreid gerecenseerd.
Is dit ideaal? Nee, dit is mijn leeftijd en die van de generatie van mijn moeder. Bestaat ideaal? Ik zou denk ik zelf kiezen voor statafels met hapjes en zo erop, zodat het wat actiever wordt allemaal. Helaas heb ik daar de ruimte niet voor. Maar het zou wel interessanter worden.
Tot ik meer ruimte heb, keuvel ik rustig door op de zitverjaardag rond de salontafel met standaard snackjes.
unsplash-logoKelsey Chance

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest