Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Ongeluk ~ #WOT deel 44

door | 01 november 2018 | WOT | 8 reacties

ongeluk

Ongeluk ~ 1) ongunstige loop van de omstandigheden; = tegenspoed 2) noodlottige gebeurtenis; ramp, ongeval


Typen met een hand is een trage bezigheid. Je leest het goed: ik heb een ongelukje gehad afgelopen dinsdag. Ik ben op mijn linkerschouder gevallen en ik hoorde ‘krak’. Dus nu loop ik in een sling en moet ik mijn schouder rust geven.
Twee jaar geleden had ik hetzelfde met mijn rechterschouder. Alleen werd er toen op de foto een gescheurde band gezien. Dat is nu niet het geval. Geluk bij een ongeluk. Maar de pijn is er niet minder om.

Een ongeluk komt nooit alleen

Maar ik hoop natuurlijk wel dat het vanaf nu alleen maar beter wordt. Voorlopig kan ik dus even niet sporten, terwijl ik het dus net weer wilde gaan oppakken nadat ik ziek was geweest. Niet sporten is echt een aderlating voor mij, want ik sport erg graag. En sporten is zo gezond…
Hebben jullie wel eens een ongeluk gehad? Wat deed je toen? Of zie je ongeluk op een andere manier? Schrijf mee met de #WOT!
Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

8 Reacties

 1. Harme van Kamp

  Allereerst: Beterschap Martha.
  En ja, ik heb diverse ongeluk(ken)(jes) gehad in mijn leven, maar ben er steeds weer bovenop gekomen. Dat is wellicht de troost voor jou: alles gaat voorbij, ook de nare dingen.

  Antwoord
  • Martha

   Fijn om te lezen dat je toch steeds weer erbovenop bent gekomen. Dat geeft de burger moed.

   Antwoord
 2. marjanne56

  Wat een pech, heel veel sterkte!
  Ik had begin september (weer) (laatste x) pech, daardoor ben ik om thand met typen en denken, want pijn veranderd je denken.
  https://www.overhaar.nl/paniek-pijn-progressie/
  Eerst word ik 14 november aan die hand geopereerd for a triggerfinger en dan na revalidatie daarvan weer kijken wat de restschade is.
  Wens je beterschap en een goed herstel en op naar je boekpresentatie.

  Antwoord
  • Martha

   Jemig wat een pech allemaal. Hoe is het nu? Ben je goed uit de operatie gekomen?

   Antwoord
   • marjanne56

    Het lijkt erop dat de operatie heeft geholpen. vrijdag de hechtingen eruit. Dank!

    Antwoord
  • Martha

   Ik denk dat mijn lichaam me even op de rem zet. Hoewel mijn hoofd maar door blijft gaan, is het verstandigste om rust te nemen. Maar het blijft echt beroerd.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest