Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Open brief aan Irene

door | 05 oktober 2013 | Bloggen, Overige | 3 reacties

Hallo Irene,
Zo werd ik vanmorgen wakker:


Wat een leuk idee. Een open brief naar jou schrijven. Laat ik dan maar gelijk even van de gelegenheid gebruik maken om je te bedanken voor het maken van mijn bloglogo. Ik vind hem nog steeds supergaaf!
Vanavond ga ik naar het optreden van Jacob Jan Voerman en dan ga ik je daar voor het eerst ontmoeten. Ook dat vind ik erg leuk: zowel de voorstelling als jou ontmoeten. Ben benieuwd of je in het echt bent wat ik me van je voorgesteld heb. Ik ben wel zeer nieuwsgierig naar een paar dingen en ik zou geen vrouw zijn als ik er niet nieuwsgierig naar was:

Hoe kom je aan de naam Pixelprinses?

bron
Echt een originele naam. Ik zie dat je meerdere domeinnamen hebt: iblogbuddy.nl, mightymusings.nl en pixelprinses.nl om er maar een paar te noemen. Ik ben trouwens altijd in de war op welke domeinnaam ik de #WOT nou moet zoeken. Want ook die heb je overgenomen.
Ik vraag me wel eens af of jij wel genoeg uren in de dag hebt zitten!
Gisteren had ik namelijk een fotoverhaal met Playmobil gemaakt, daar was ik twee uur mee bezig. Ik stopte mijn kaartje in de cardreader van het Kruidvat en weg waren al mijn foto’s. Geen backup, ook op mijn fototoestel waren de foto’s weg. Twee uur hard gewerkt, maar helaas niets meer van over. Ik had een beeldverhaal gefotografeerd. Ik ga dat nog een keer proberen, maar het is wel zuur. Zo zuur, dat ik er vandaag geen zin meer in heb om het te maken.
Drie uur alweer: het is nu tijd voor mijn smoothie: yoghurt met banaan en eiwitpoeder. Ja, ik moet aan mijn eiwitten denken anders valt mijn haar uit, breek ik mijn botten en groeien mijn nagels niet meer.
Lieve groet,
Martha

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Irene

  Ha, wat een goede vraag! Inderdeed… Er zitten veuls te weinig uren in een dag… Ik ga deze vraag uitgebreid beantwoorden in een blog op m’n eigen site. Je ziet ‘t wel verschijnen. 😉

  Antwoord
  • Martha

   Zet je dan een linkje hieronder met je antwoorden?

   Antwoord
 2. Irene

  Yes, I will… bij deze!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest