Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Opruimwoede

door | 30 augustus 2013 | Overige, Persoonlijk | 0 Reacties

Ik ben de afgelopen week bezig geweest met het opruimen van een paar kasten. Opruimwoede noemde @MargreetS_L dat:


Een aantal dingen ga ik verkopen op Marktplaats. De rest is inmiddels in de vuilnisbak verdwenen. Best mogelijk dat er nog meer dingen naar Marktplaats gaan vanuit andere kasten waar ik nog niet aan toegekomen ben, maar ik begin alvast met drie advertenties.
opruimwoede
Als eerste een leuk eenpitsgasstel waarmee je lekker kan koken op de camping. Of, als je niet van kamperen houdt, maar wel van barbecuen, dan kun je hem gebruiken voor op je balkon of in de tuin. Leuk met een rookvrije grillplaat erbij waar je bijvoorbeeld kippenpootjes op kan leggen. Er zit ook een flesje butaangas bij. Hij is nog nooit gebruikt. Als je geïnteresseerd bent, kijk dan vooral even hier.
Dan heb ik verder ook nog in de opruimwoede aanbieiding: een doos vol met videobanden. Welke het allemaal zijn kun je vinden op Marktplaats. Het zijn er 45 in totaal. Van cabaret tot James Bond, van chickflick tot thriller. Check it out!
logitech speakerphone, opruimwoedeEn last but not least: een Logitech Quickcall USB speakerphone. Hiermee kun je lekker Skypen op je computer. Hij is geschikt voor Windows XP, Windows Vista en waarschijnlijk via de support pagina van Logitech te updaten naar Windows 7 en 8. Give me a call!
En dan nu even de formaliteiten: je mag alles altijd komen ophalen. Je bent van harte welkom en krijgt een kopje thee of koffie voor je weer vertrekt. Je vindt meer en grotere foto’s bij de advertenties op Marktplaats. Als je wil dat ik het opstuur, dan zijn de verzendkosten voor jouw rekening. Er wordt pas verstuurd als er betaald is. En kom je het halen: ik houd van boter bij de vis ;-).
En als je deze post wil retweeten of op andere manieren wil delen, dan vind ik dat echt super van je!
 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest