WhatsApp
Telefoon

Over waarde toevoegen

door | 10 november 2017 | Inzichten | 1 reactie

Is over de wereld reizen waarde toevoegen?

Soms krijg ik wel eens de vraag: welke waarde voeg je toe? Ofwel wat is jouw toegevoegde waarde? Ik krijg dan een plaatje in mijn hoofd van zo’n karikaturaal bankmannetje die een zak met geld meeneemt en op je bureau ploft. Is dat waarde toevoegen? Ik heb een heel ander idee over waarde toevoegen.

Waarde toevoegen is voor mij meer dan een zak geld meebrengen of zorgen dat een ander een zak met geld kan verdienen, tenzij hij daar ontzettend gelukkig van wordt en dat zijn ultieme doel in het leven is.

Mijn idee van waarde toevoegen

 • Een persoon een krachtige beschrijving geven van zijn leven;
 • Een mooie website maken die mensen blij maakt;
 • Een beleving aanbieden in een workshop schrijven of websites;

En privé

 • Even kort bij mijn moeder langsgaan en daar een bakkie koffie drinken;
 • Met mijn nichtjes spelen;
 • De glimlach van mijn neefje als ik koekoek doe;
 • Afspreken met vriendinnen om lekker bij te kletsen.

Maar is dat waarde toevoegen? Wanneer voeg je waarde toe? Voegt mijn persoonlijkheid waarde toe aan mijn bedrijf? Ik blijf dit een moeilijk onderwerp vinden. Voorlopig ga ik er maar van uit dat mensen voor mijn workshops en mijn diensten kiezen omdat ik het fijnste aanbod heb en omdat er met mij goed valt samen te werken en omdat ik eerlijk ben in wat ik wel en niet kan.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

 1. Carel

  Echte waarde waardeer ik niet in geld

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest