Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Passie ~ #WOT deel 28

door | 12 juli 2018 | WOT | 3 reacties

passie bracht me hier

Passie ~ 1) Christus lijdensweg 2) Drift 3) Gemoedsaandoening 4) Gepassioneerdheid 5) Gloed 6) Hartstocht 7) Hartstochtelijke liefde 8) Hartstochtelijke liefhebberij 9) Hartstochtelijkheid 10) IJver 11) Kleine schoonheid met een roeping 12) Liefde 13) Lijden van christus 14) Lijdensgeschiedenis 15) Lijdensweg 16) Overgave 17) Vurig verlangen 18) Vurigheid


Op dit moment ben ik best wel druk, leuk druk, want ik doe de dingen die ik leuk vind.
Ik redigeer Nederlandse teksten en een boek, ik vertaal teksten naar het Engels, ik volg een online MBA waarbij ik heel veel leer over het maken en lanceren van cursussen en 1-op-1 schrijfcoaching. Ik knutsel aan mijn website en die van anderen, ik schrijf een boek met de titel #ikbengepest en ondertussen houd ik ook mijn blog nog bij en doe ik mee aan de 100-dagen-challenge van Nanneke op Instagram. En ik schrijf ook nog de #WOT iedere week.

Bezig bijtje, maar wel met passie!

En passie is best intens. Het is als een vuur dat flakkert en flink kan oplaaien als je het gevonden hebt. En als je niet oppast, dan verteert het je en brandt het je op. Zoals ik al schreef in dag nummer 41 van de 100 dagen challenge: ik leef op dit moment voor zeker 50% buiten mijn comfortzone. En dat is spannend en eng en aan de ene kant vreet het energie, maar ik krijg er ook heel veel voor terug. Hoe mooi is dat! En natuurlijk: mijn passie krijgt eindelijk vorm in een prachtige zin:
Ik ondersteun mensen die iets vervelends hebben meegemaakt en die daar nu nog last van hebben, om met behulp van creatief schrijven dit van zich af te schrijven zodat zij verder kunnen met hun leven.
Mijn passie dus. Wat is jouw passie? Leef jij je passie? Of: toen je nog werkte, was jij met jouw passie bezig? Deed jij wat je het allerleukste vond toen of nu? Schrijf mee met de #WOT en ik lees graag jouw reactie!
Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.
Plaatje: unsplash-logoIan Schneider

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest