Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Buiten mijn comfortzone – 100 blogs – dag 41

door | 11 juli 2018 | Persoonlijk | 1 reactie

austin-neill-160129-unsplash

Dit afgelopen jaar staat enorm in het teken van buiten mijn comfortzone gaan. 2018 is misschien wel het jaar waarbij ik voor het eerst zeker vijftig procent van de tijd buiten mijn comfortzone zit. Zo kwam ik bijvoorbeeld in een Facebook live uit voor het feit dat ik gepest ben en wat dat met me deed. En ik vind het verschrikkelijk spannend op een goede manier.

Het andere buiten mijn comfortzone dingetje is zichtbaar worden. Voor iemand die altijd probeerde onder de radar te blijven en vooral niet op te vallen. Voor iemand die is opgegroeid met het motto ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, is dit ook ontzettend eng.
Maar het levert mooie dingen op:

  • Nanneke, een superfijne buddy in mijn online MBA;
  • een boek met de titel #ikbengepest;
  • een methode waarmee ik mensen die last hebben van vervelende herinneringen kan ondersteunen bij het verwerken;
  • nieuw zelfvertrouwen.

unsplash-logoAustin Neill

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest