WhatsApp
Telefoon

Positieve trillingen dag 2

door | 27 juli 2014 | Overige, Persoonlijk | 3 reacties

image
Vandaag opnieuw drie positieve dingen die ik heb meegemaakt. De positieve vibes doen me nu al best goed. Ik zag er vanmorgen echt naar uit om dit vanavond te schrijven en liet een aantal keer de dagstukjes langs me gaan om te bepalen of het geschikt was om te noemen in de blogpost. Er waren meer dan drie positieve dingen, maar ik noem de leukste drie:
Nummer 1: Ik liet mijn moeder mijn loombandcreaties zien. Een schildpadje, olifantje, arm- en enkelbandjes, een uiltje en een aapje. Moeders vond het superleuk wat ik had gemaakt en liet dat duidelijk blijken. Dat deed me echt goed, de waardering voor iets wat ik zelf heb gemaakt.
Nummer 2: Aan mijn aardbeienplantje hangt inmiddels één aardbeitje. Ik had het niet meer verwacht. Net als de peterselie die opkomt in zijn potje. Zo leuk! Ben trots op mijn groene vingers. Ik had ze nooit maar ik begin het steeds meer te leren.
Nummer 3: De derde is het feit dat ik lekker met mijn moeder op mijn balkon heb gezeten nadat ze me had geholpen met de administratie en het schoonmaken van mijn huisje. Ik ben bang dat ik het niet vaak genoeg tegen haar zeg, maar ik heb echt een lief moedertje.
Zo dat zijn mijn drie positieve trillingen dag 2. Voel je vrij om aan te haken en zeven dagen lang drie positieve dingen te noemen die je hebt meegemaakt. Nu ga ik mijn buikspieroefeningen doen. Dag 25 van de 30. Dat zijn 105 situps, 160 crunches, 52 leg raises en 95 seconden planken. Over vier dagen zal het halen van de ab challenge mijn positieve ding zijn. Dan weet je ook hoeveel ik er heb gedaan op dag 30.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Paul

  Knap hoor, die oefeningen! Ik moet er eigenlijk ook aan beginnen. Ik sport genoeg maar zou meer spieroefeningen moeten doen.

  Antwoord
 2. Mitchell Grootscholten

  Leuk hoor al die positieve dingen. Beter als de krant of het nieuws. Gr. Mitchell

  Antwoord
 3. Anna

  Positieve trillingen, lijkt me ook wel wat om daar wat over uit te weiden. Leuk 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest