Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 30

door | 27 juli 2014 | Boeken, Overige | 6 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogsMary Sjabbens (@MarySjabbens op Twitter) deed het gewoon. Ze trok de stoute schoenen aan, bundelde een aantal van haar blogs in een manuscript en stuurde het naar een uitgever. Nu is zij een gepubliceerd auteur! Zij inspireert mij vandaag tot de dertigste #50books-vraag:

Zou jij een boek willen schrijven?

Natuurlijk kun je deze vraag heel kort beantwoorden met ja of nee, maar dat is niet de bedoeling. Dus ik stel nog even wat extra vragen om je toch nog even aan het denken te zetten. Want: wil je dan fictie of non-fictie schrijven? Zou jij ook je blogs bundelen of zou je ze herschrijven tot een lopend verhaal? Kortom: hoe zou je het aanpakken? Of misschien heb je al een boek gepubliceerd, dat kan natuurlijk ook. Dan is het nu je kans om je boek te promoten en te vertellen hoe je het hebt aangepakt!
Ik ben weer heel nieuwsgierig naar jullie uitgebreide antwoorden! Laat de link naar je blogs achter in de reacties onder dit blog. Mocht je ideeën hebben voor nieuwe vragen over boeken, dan houd ik mij weer van harte aanbevolen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

6 Reacties

 1. carel

  mijn reactie staat nog in de parkeergarage, ik verwacht dat hij dinsdagmorgen de slagboom passeert

  Antwoord
  • Martha

   Ja ik dacht het ook, maar ik kan het niet terughalen…. Misschien dat ik ze via mijn RSS heb gezien. Ik weet het niet meer.

   Antwoord
   • Niek

    Een aantal hebben op je eigen inbreng gereageerd maar ik zou zweren dat Hendrik-Jan ook iets had geschreven. Misschien is dat wel een twitterbericht geweest.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Schrijver - PETEPEL - […] Zou jij een boek willen schrijven? […] [WORDPRESS HASHCASH] The comment's server IP (193.202.110.189) doesn't match the comment's URL…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest