Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Positieve trillingen dag 4

door | 30 juli 2014 | Overige, Persoonlijk | 3 reacties

truc, geest uit fles

truc, geest uit fles

Eigen werk


Gisteren was het zo druk, dat ik helaas heb moeten overslaan. Dat is op zich natuurlijk wel positief, dat ik het zo druk had, maar ik was vergeten om me erop te focussen. Dus is het vandaag dag 4 van mijn positieve vibes week.
Nummer 1: Eindelijk weer inspiratie voor een verhaal! Echt leuk. Ik weet nog niet wanneer het online komt, maar het is gewoon zo fijn om weer eens wat fictie te kunnen schrijven. Dat was lang geleden. Het leek alsof mijn fantasie was opgedroogd, maar gelukkig is die weer flink aangezwengeld. Het zal met het weer te maken hebben.
Nummer 2: Vandaag mocht ik lekker een stuk met de auto rijden. Dat is voor mij echt een rustmomentje: gewoon lekker in de auto naar een bestemming rijden en onderweg luisteren naar mijn audioboek. Heerlijk!
Nummer 3: Ik had vandaag een motiverend gesprek met twee mannen over de cursus Geest als Water die ik volg. Het is een cursus van acht weken, opgezet door Martijn Engler en Niels Gouman. Het gesprek duurde uiteindelijkj tweeëneenhalf uur. We hebben het niet alleen over de cursus gehad, maar ook over andere zaken, zoals ondernemer zijn, opleiding en andere dingen. De cursus helpt je om de chaos in je hoofd te temmen – hard nodig – en te zorgen dat je niets meer vergeet – heel erg hard nodig -. Aan het einde van de middag kreeg ik nog een indecent proposal van Martijn. Zo had hij het niet bedoeld, maar we hebben echt hard moeten lachen om zijn woordkeus. Of ik wat terug kon doen voor de heren…. Euh, Martijn, heb jij geen vriendin?
Uiteindelijk kwam het erop neer dat ik een video-aanbeveling heb opgenomen voor op hun site. Het was al met al niet zo oneervol als het overkwam.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Mitchell Grootscholten

  Ga zo door Martha. Deze positieve vibes lees ik liever dan een krant. 🙂

  Antwoord
 2. Anna

  Positieve trillingen… misschien dat ik naar aanleiding van jouw blogstukjes ook wel es zo’n weekje aan elkaar rijg tenslotte is dat ook wel heel mindfull 🙂 en vandaar dat vooral jouw derde punt van deze dag me erg aansprak. Even aanklikken en gaan lezen nu, lijkt me wel wat!

  Antwoord
  • Martha

   Leuk als je dat ook gaat doen. Het is inderdaad heel mindful, je leeft echt in het nu door te focussen op de positieve dingen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest