Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 31: Ventileren

door | 31 juli 2014 | Overige, WOT | 0 Reacties

dvd's, ventileren, wie maakt me los

Ventileren ~ 1) De lucht verversen 2) Etaleren 3) Luchtige wijze van uitdrukken 4) Luchtverversen 5) Luchten 6) Lucht verversen 7) Mondeling lucht geven (crypt.) 8) Ontluchten 9) Ruchtbaar worden 10) Uitlekken 11) Uiten 12) Verluchten

dvd's, ventileren, wie maakt me los

Wie maakt me los


Een blogger die niet op zijn blog ventileert, is geen blogger. Tenminste, dat vind ik. Bloggen is niet alleen positieve dingen delen, maar ook de negatieve. Ik vind dat het je mens maakt, als je ook de negatieve dingen deelt. Het leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Dus: ventileren die hap!

Wat we dan ventileren?

  • Dat het eerste loombandje knapt op het moment dat je net dat aapje van 145 loombandjes bijna af hebt
  • Dat je net een hele lijst hebt gemaakt met al je dvd’s en blu-rays die je wil gaan verkopen en dat je daar gewoon 4 uur mee bezig bent geweest
  • Dat de doos die je bij Ikea hebt gekocht om al je dvd’s in te doen niet groot genoeg is en dat er nu nog dvd’s bovenop liggen en dat het deksel dus niet dicht gaat
  • Dat ik pijn in mijn rug heb van het achter de computer zitten om die lijst te maken
  • En dat ik hoop dat die dvd’s snel verkocht zullen worden (1 euro per stuk plus € 1,50 verzendkosten).

Maar Martha, waar is die lijst dan? Nou HIER! En zo krijgen jullie ook een kijkje in mijn psyche: ik zal vast verraden dat er veel films met Leonardo DiCaprio, Tom Cruise en George Clooney tussen zitten, maar ook Catherine Zeta Jones en Keira Knightley.
Dus, wil je je DVD collectie compleet maken? Download dan mijn filmlijst en ventileer mijn huis door mij van mijn DVD’s af te helpen! Want zeg nu zelf: wat is nou 1 euro voor een dvd exclusief verzendkosten? Laat je me weten welke films je van me over zou willen nemen? Mijn e-mailadres staat onderaan deze blogpost!

Oké, ik doe er nog een aanbieding overheen

6 dvd’s voor 5 euro
12 voor 10 euro
enzovoort.
Ik laat je dan wel even weten wat de verzendkosten worden, want dan moet het met de pakketpost en dat is duurder.
Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, plog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden terugvinden, check hier!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Positieve trillingen dag 5 | Tekstbureau DrsPee - […] WOT deel 31: Ventileren 31 juli 2014 […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest