WhatsApp
Telefoon

Reizen ~ #WOT deel 39

door | 27 september 2018 | WOT | 3 reacties

reizen met een vliegtuig

Reizen ~ 1) Een reis ondernemen 2) Een tocht maken 3) Forenzen 4) Het uitgaan 5) Langstrekken 6) Onderweg zijn 7) Rondreizen 8) Rondtoeren 9) Rondtrekken 10) Toeren 11) Trekken 12) Van plaats tot plaats trekken 13) Zich verplaatsen 14) Zwerven


Morgen ga ik voor het eerst in mijn hele leven voor de derde keer binnen één jaar met een vliegtuig reizen. (Af Fifi!) Het is voor mij heel bijzonder om zo te mogen reizen, omdat ik het niet gewend ben. Ik ken mensen die wekelijks in het vliegtuig zitten omdat ze voor hun werk naar een ander land moeten. Ik vraag me af of zij het nog leuk vinden. Drie keer in een jaar in een vliegtuig vind ik eigenlijk wel genoeg.
De eerste keer was Curacao vorig jaar oktober. De tweede keer was dit jaar naar Portugal in juli en morgen dus naar Zürich voor een conferentie op zaterdag. Ik ga dus niet zomaar op reis: ik ga op zakenreis! Dat ik dat nog eens mag meemaken!

Geen reizen meer dit jaar

Dit jaar zijn er geen reizen meer in het verschiet. De rest van het jaar mag ik gewoon weer werken. En dat is prima. Ik ga echt lekker genieten van dit snoepreisje. O ja, en ook nog wat leren. Het blijft tenslotte een zakenreis.
Een lange reis begint met een stap buiten de deur. Je hoeft maar een voet over de drempel te zetten en je bent al op reis. Hoe zit het met jouw reizen? Wat was jouw laatste reis? Hoe reis jij het liefst? Ik ben benieuwd welke reizen jij gemaakt hebt en welke jou het meest is bijgebleven. Schrijf je mee?
Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Carel

  Reizen is voor mij binnenkort terugreizen
  De blogs van de ongeveer afgelopen twee weken inclusief morgen en ovrovermor (op donderdag geschreven) staan in het teken van onze huidige reis
  Geen echte WOT daarom, maar alles over deze reis op https;//careldemari.nl/weblog

  Antwoord
 2. Harme van Kamp

  Ik reis het liefst per trein. Vliegen haat ik, voelt onnatuurlijk. Vlieg wel geregeld naar mijn zoon en z’n gezin in zuid Frankrijk (vliegbestemming Nice)
  In november met de trein naar zuid Spanje vv.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest