WhatsApp
Telefoon

Review: Huidpijn – Saskia Noort

door | 18 december 2017 | Boeken | 1 reactie

Review: huidpijn van Saskia Noort

Beste Anne,
Waar komt de huidpijn vandaan? Je bent presentatrice, hebt een goedlopende talkshow en een jongere vriend Sam die alles voor je over lijkt te hebben. Het enige dat je niet hebt, is een kind. Je bent ermee bezig om via IVF zwanger te worden. En dan barst bij die dokter je min of meer perfecte leventje ineens uit elkaar.

Je vriend wil namelijk ineens zijn sperma niet meer doneren en maakt de relatie uit. Later blijkt dat hij je in de steek laat voor een andere, jongere, vrouw, die ook nog eens je stagiaire was.
Omdat je een bekende Nederlander bent, hijgt de roddelpers in je nek en smult van alle perikelen rondom jouw ellende. Boulevard belt je met de mededeling dat je talkshow van de buis wordt gehaald en vraagt om een reactie, terwijl je met je inmiddels ex-vriend naar huis rijdt.
Je doet zo je best om de schijn op te houden voor de buitenwacht, maar thuis ga je kapot. En dan ga je Sam en zijn nieuwe vriendin stalken, hebt wilde feestjes met de vrienden van het buurmeisje en je verwondt jezelf.

Huidpijn?

Maar even tussen jou en mij: dat jezelf verwonden hè. Dat slaat natuurlijk nergens op. Eén keer een vinger boven een vlammetje houden. Dat heeft je bedenker niet goed uitgewerkt. Maar verder is je verhaal natuurlijk wel smullen: wie wil nou niet lezen over een BN’-er die ten onder gaat aan liefdesverdriet en drank. Maar om dat nou spannend te noemen? Ik heb nergens echt moeite gehad om je verhaal weg te leggen. Het leest heerlijk weg, maar nergens heeft het me geboeid. En bovendien snap ik ook de titel niet.
En een thriller? Nee, dat vind ik het al helemaal niet. Ik vind het nergens echt spannend worden. Dus als je het een thriller noemt, dan sla je de plank mis. Het is eerder een roman, waarbij jij, Anne, op mij niet echt aardig overkomt. Je voelt jezelf een slachtoffer en nergens pak je de regie over je leven terug. En dat vind ik behoorlijk zwak, Anne.
Met vriendelijke groet,
Martha
[usr 1.5]
[bol_product_links block_id=”bol_5a364f10c9e48_selected-products” products=”9200000075700231,9200000059306755″ name=”huidpijn” sub_id=”review” link_color=”AD232C” subtitle_color=”683C26″ pricetype_color=”EF9B4B” price_color=”AD232C” deliverytime_color=”683C26″ background_color=”FFFFFF” border_color=”683C26″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Je leest deze roman gratis met Kobo Plus.
De links naar het boek en naar Kobo Plus zijn affiliate links naar Bol.com. Dat betekent dat ik een beetje geld krijg als jij dit boek of een ander koopt.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

  1. Harme van Kamp

    Klinkt niet uitnodigend die synopsis, maar nu lees ik nooit Saskia Noort, dus geen probleem. Ik ga gauw verder lezen in “Daar komen de vliegen” van David Pefko.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest