Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Spijtoptant – 100 blogs – dag 34

door | 04 juli 2018 | Persoonlijk | 1 reactie

cmdr-shane-553705-unsplash

“Heb je ooit iets gekocht waarvan je spijt hebt gehad? Wat is het en waarom heb je er spijt van?” Goede vraag weer, Nanneke. Ben ik spijtoptant van een aankoop? Van de grote aankopen niet: mijn auto, fiets en laptop, telefoon en iPad zijn fijne aankopen. De kleinere aankopen zijn af en toe wel betreurenswaardig. Zoals een biljarttafel.

Ik heb een biljarttafeltje gekocht. Het is een kleintje, eentje die je zelf in elkaar moet zetten. Hij is zo klein dat ik hem op tafel kan neerzetten. Ik heb er één keer één balletje mee gespeeld, maar de keu is zo licht, dat ik er geen balletje mee kan raken. Bovendien is het ook te klein om überhaupt een balletje te kunnen stoten. Of mijn handen zijn te groot. Dat kan natuurlijk ook.
Dit was dus een gevalletje zonde geld. Ik heb er niet veel voor betaald, gelukkig: het was maar €4,95.
unsplash-logoCMDR Shane

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest