Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Jager – verzamelaar – 100 blogs – dag 33

door | 03 juli 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

De mens is van nature een jager – verzamelaar. De man was de jager, de vrouw de verzamelaar. De mannen joegen op mammoeten, vrouwen en ander wild, de vrouwen verzamelden bessen, hout voor het vuur en eetbare planten. Er is wel wat veranderd en toch ook niet: mannen jagen nog steeds op vrouwen, maar vrouwen verzamelen vooral duckfaces.

Die verzamelen ze via selfies. Aan die verzameling doe ik niet mee. Vroeger verzamelde ik ook niet veel. Ik heb wel een blauwe maandag postzegels verzameld, maar ik geloof dat mijn moeder daar drukker mee was dan ik. Ik verzamelde Suske’s en Wiske’s, maar ook dat heeft niet lang stand gehouden. Natuurlijk deed ik mee aan de Flippo-rage.
Tegenwoordig verzamel ik geld. En boeken. Maar helaas combineert die hobby niet zo goed. Want boeken kosten geld. Ik moet dus kiezen: kies ik voor de uitbreiding van mijn boekverzameling of voor mijn geldverzameling? Moeilijk!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest