geld, bitchen

De mens is van nature een jager – verzamelaar. De man was de jager, de vrouw de verzamelaar. De mannen joegen op mammoeten, vrouwen en ander wild, de vrouwen verzamelden bessen, hout voor het vuur en eetbare planten. Er is wel wat veranderd en toch ook niet: mannen jagen nog steeds op vrouwen, maar vrouwen verzamelen vooral duckfaces.

Die verzamelen ze via selfies. Aan die verzameling doe ik niet mee. Vroeger verzamelde ik ook niet veel. Ik heb wel een blauwe maandag postzegels verzameld, maar ik geloof dat mijn moeder daar drukker mee was dan ik. Ik verzamelde Suske’s en Wiske’s, maar ook dat heeft niet lang stand gehouden. Natuurlijk deed ik mee aan de Flippo-rage.
Tegenwoordig verzamel ik geld. En boeken. Maar helaas combineert die hobby niet zo goed. Want boeken kosten geld. Ik moet dus kiezen: kies ik voor de uitbreiding van mijn boekverzameling of voor mijn geldverzameling? Moeilijk!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?