Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Taalnieuws van juni

door | 01 juli 2015 | Overige, Taal | 0 Reacties

rouwad_drsp

Eigenlijk is er maar een nieuwsfeit dat hier aandacht verdient: Drs.P. is niet meer. Mijn grote taalvoorbeeld is op 13 juni heengegaan in de respectabele leeftijd van 95 jaar en een beetje. Ik had vorig jaar al een bericht aan hem gewijd op deze site. Op zijn verjaardag. Het enige dat ik dan vandaag nog op mijn site wil zetten is dit:

Olleke bolleke
Rebusolleke
Olleke bolleke
Knol

rouwad_drsp

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - Taalnieuws van juni http://t.co/Hlmot4Uipi er was maar een nieuwsfeit in juni

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest