WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 27: geluk

door | 02 juli 2015 | Overige, WOT | 2 reacties

Geluk


Geluk ~ 1) Angst 2) Als alles goed gaat 3) Bof 4) Bezit verwerven 5) Buitenkans 6) Buitenkansje 7) Ben verkeerd begonnen kom er niet meer uit (crypt.) 8) De geluksgodin 9) Fortuin 10) Gelukkigheid 11) Gunstig toeval 12) Gelukkig zijn 13) Hangertje 14) Heil 15) Hazard 16) Het valt mee 17) Ik heb hem verknald (crypt.) 18) Kans 19) Meevaller


Laatst overzag ik mijn leven en ik schrok me lam: ik ben zowaar gelukkig! Ik voel me gelukkig en ik straal het ook uit. Het lijkt zelfs of het geluk me inmiddels toelacht. En dat voelt verdomde goed.

Het geluk zit in de rest van de kamer

Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan heeft geluk dus veel meer ruimte. Dat is een goede boodschap. Ik ben uit het hoekje gekropen en dat merk ik inmiddels goed. Ik heb lieve vrienden om mij heen (als ik ze zou opnoemen, dan ga ik geheid iemand vergeten of te kort doen), fijne mensen waar ik mee mag werken, leuke familie en ik heb besloten dat karma de rest mag opknappen. Dat geeft een hoop rust.
Geluk is voor mij dus al het bovenstaande en meer: de orchideeën die opnieuw bloeien (en dat is me echt nog nooit gelukt), een spontaan drankje bij een gelijkgestemde drinken, een leuk telefoongesprek met een vriendin en nu genieten van de volle maan die recht op mijn balkon schijnt in mijn heerlijke huisje. Dat huisje waar ik me ontzettend fijn en gelukkig voel en het prachtige zomerweer, waardoor ik nu dit blog om twaalf uur ‘s nachts nog buiten zit te typen in het licht van de volle maan.

Kortom: because I’m happy! Hoe staat het met jullie geluk? Waar worden jullie blij en gelukkig van? Ik ben echt heel benieuwd naar jullie geluk. Deel het met de rest van de wereld en maak iedereen een beetje blijer en gelukkiger!
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

  1. Ali

    Ik heb er vandaag ook maar eentje geproduceerd

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - #WOT deel 27: geluk http://t.co/ajKfmXzdtu
  2. #WOT deel 27: geluk - MightyMusings.nl - […] Martha zo mooi constateert: ‘als ongeluk in een klein hoekje zit, dan heeft geluk dus veel meer […]
  3. #WOT deel 27: geluk - StukjesStukjes - […] #WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen.…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest