Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Test je talenkennis

door | 29 januari 2016 | Overige, Taal | 4 reacties

score van de test je talenkennis test

score van de test je talenkennis testSoms open je je mailbox en dan zit er een grappige mail bij. Zoals gisterenavond. Ik kreeg een mail van een search engine specialist die mij had gevonden in Google. Dat is natuurlijk al leuk, gevonden worden in Google, want dan weet je dat je iets goed doet met je SEO. De mailer bood zijn gratis online test-je-talenkennistest aan. Ik ging hem eerst zelf uitproberen. De resultaten waren op zijn minst schokkend! Hoe is het met jouw talenkennis?
In de test zitten bekende talen: Frans, Spaans, Italiaans; maar ook minder bekende zoals Punjabi en Urdu. Mijn schokkende resultaat: ik herkende slechts 7 van de 15 talen.
Het is een grappig testje om te doen. Je wint er niets mee, ik ook niet en het bedrijf Viking Direct is blij met een linkje naar hun blog.

De talenkennis test staat hieronder

Zorg dat je geluid aanstaat en je er verder niemand mee lastig valt als je bijvoorbeeld in de trein of de bus zit en kijk of je de talen herkent. Mijn score was: “Zeker niet slecht” met zeven herkende talen van de vijftien die werden aangeboden. Ik denk dat ik vooral de standaardtalen heb herkend. Ik ben benieuwd naar jouw score: laat je hem achter in de reacties?

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

 1. Svanhild

  9/15. Difficult…

  Antwoord
 2. Marja Pelkman

  Ik had er 11 vande 15 goed

  Antwoord
 3. francien

  11 van de 15, leuke test ! Punjabi en Urdu, oef !

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martha Pelkman (@drspee) - https://t.co/jTHpBcoOiC herken jij alle talen in dit testje?

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest