Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Veelgestelde vragen over Voorbereiden op #nanowrimo

door | 01 oktober 2019 | Boeken | 0 Reacties

faq

Je hebt misschien nog wat vragen over meedoen met Voorbereiden op #nanowrimo. Dat kan ik me goed voorstellen. Ik zal ze zo goed mogelijk beantwoorden in dit blog.
Hoe lang heb ik toegang tot de materialen?
Tot eind december 2019 houd je toegang tot de cursus. Daarna archiveer ik de Facebook groep. Je hebt dan nog steeds toegang, maar je kunt geen vragen meer stellen.
Facebook? Ik wil niet op Facebook!
Dat begrijp ik volledig. Ik wil eigenlijk ook niet op Facebook, maar het is wel de handigste manier om mensen bij elkaar te krijgen. Gelukkig kun je ook op andere manieren bij het materiaal en hoef je niet per se in de Facebookgroep te zitten (hoewel het al wel gezellig is daar). Ik bied de materialen ook aan via de online leeromgeving op drspee.nl. Nadat je de cursus hebt aangeschaft, krijg je toegang tot de eerste module. Als je vragen hebt over het materiaal, dan kun je die per e-mail aan mij stellen.
Ik kan helemaal niet schrijven. Kan ik dan toch mee doen?
Jazeker wel! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan schrijven en dat iedereen een verhaal te vertellen heeft. Ook jij hebt een verhaal!
Daarnaast krijg je van mij heel veel handig tips en trucs en werkbladen om aan de slag te gaan met je eerste verhaal. Misschien schuilt er wel een nieuwe Tolkien in jou of een verbeterde B.A. Paris!
Ik schrijf altijd poëzie. Kan ik dan toch proza schrijven?
Jazeker wel. Sterker nog: doordat je altijd naar de juiste vorm van je gedicht zoekt, heb je vaker voor creatieve vraagstukken gestaan en oplossingen moeten zoeken. Dat kan je bij het schrijven van een stuk proza alleen maar ten goede komen. Bovendien is het misschien interessant om te kijken of verhalen schrijven je ook ligt.
Maar ik heb helemaal geen verhaal idee!
Ook daar kan ik je bij helpen. Ik heb alvast een aantal ideeën in verschillende genres in de Facebook groep neergezet, dus daar kun je ook inspiratie uit halen. Alle werkmaterialen verschijnen ook in de online leeromgeving.
En dan de typisch Nederlandse vraag: wat kost het?
Jouw investering in deze cursus is slechts € 197,00. Dat is echt een koopje voor twee maanden begeleiding en peptalks, cursusmateriaal, inspiratie en enorm veel schrijfplezier.
Heb je nog meer vragen? Dan hoor ik dat graag van je. Je mag me altijd mailen!
Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier op de link om te kijken wat we van week tot week gaan doen.
Ik hoop je te mogen begroeten in de cursus!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest