Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Verhuisbericht van DrsPee

door | 27 november 2020 | Boeken | 1 reactie

DrsPee gaat verhuizen. Of in ieder geval: een deel van DrsPee. Het werd een beetje lastig en daarom was er maar een optie mogelijk: verhuizen. Dit is dus het officiële verhuisbericht van DrsPee. Zoals jullie misschien weten, doe ik best veel dingen, onder meer websites maken, hosting en websiteteksten schrijven en dan ook nog redactie van teksten en boeken. En ik ben schrijfcoach. Ook nog. Past dat allemaal in een mens? Kennelijk wel, want ik doe het!

Maar op één enkele website werd dat toch een beetje veel. Bovendien was het ook niet helemaal handig voor mijn vindbaarheid. En wat doe je dan als je websitebouwer bent en hostingpartij in een? Dan bouw je een nieuwe website op een nieuw domein, waarvan ik verbaasd was dat het er nog was. Op zelfeenboekschrijven.nl (deze website) vind je nu alles omtrent mijn schrijfcoaching. Hier vind je verschillende cursussen die je zelf kunt volgen of 1 op 1 met mij kunt afspreken.

Waarom dit verhuisbericht?

Voor de mensen die gewend zijn alles op DrsPee te vinden, is het toch wel netjes om even te vertellen dat alles wat betrekking heeft op boeken en schrijven nu naar deze website verhuisd is. Ook de podcast vind je op deze website. Hij blijft wel Literair Café met DrsPee heten, want ik blijf natuurlijk wel DrsPee. De enige, de echte.

Dit zijn de cursussen die ik aanbied:

 • 1 op 1 creatief schrijven
 • de structuur van je boek
 • basiscursus verhalen schrijven
 • een goed gesprek schrijven
 • de verhaalwereld magisch maken
 • boeiende personages cre√´ren
 • wie is de verteller van je verhaal?

En natuurlijk zijn er ook twee webinars die je kunt terugkijken:

 • Schrijven in geuren en kleuren
 • Waar haal je inspiratie vandaan voor je teksten

Daarnaast is er natuurlijk ook nog mijn grote jaarprogramma: de one stop schrijvershop, waarin al deze cursussen zijn gecombineerd met een nog eens extra begeleiding van mij, inclusief een eigen auteurswebsite waar jij je boek kunt verkopen zodra het af is.

Lang verhaal kort

Hier vind je alles over boeken en schrijfcoaching. DrsPee blijft bestaan voor teksten en websites. Kijk gerust eens rond en meld het mij als je nog dingen ziet die niet kloppen. Dan kan ik die nog aanpassen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

 1. Marc

  Mooi plan! Veel succes!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest